Nova godina: Doček na otvorenom i u ponoć i u podne

docek nove 2012 godine 1Administrativna služba grada Prijedora organizovaće doček Nove godine na otvorenom, uz prigodan novogodišnji program na šetalištu u glavnoj ulici.

„Ove godine odlučili smo se za domaće snage, a građane će zabavljati lokalni orkestar i vokalni solisti Siniša Lukač i Mirjana Boltić“, navodi se u saopštenju gradske uprave.

Novogodišnji program počinje u 21.30 časova nastupom orkestra „Estrade Republike Srpske“ pod nazivom „Prijatelji“, a u novu 2013. godinu Prijedorčani će ući uz desetominutni vatromet i čestitku gradonačelnika Marka Pavića.

„Kao i prethodne dvije godine, 31. decembra u prijepodnevnim časovima biće organizovan i doček Dječije nove godine i to programom pod nazivom `Velika novogodišnja žurka`. Željeli smo da i naši najmlađi sugrađani učestvuju u kreiranju novogodišnjeg programa uz pjesmu i veselje,“ stoji u saopštenju gradske uprave.

djecija nova 2012 godina 1U programu nastupiće mališani Dječijeg vrtića „Radost“, učenici osnovnih škola i dječije folklorne grupe koji će uz slatkiše, odbrojavanje tačno u podne, čestitku gradonačelnika i konfete dočarati doček Dječije nove godine.

Organizator ovih manifestacija je Administrativna služba grada Prijedor sa budžetom od 10.000 KM, a nekoliko sponzora biće zaduženo za tople napitke i sendviče koje će poklanjati sugrađanima u novogodišnjoj noći.

Za kićenje grada nisu izdvajana dodatna sredstva u odnosu na prethodne godine, jer se koristio nakit koji je upotrebljavan i ranije.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.