Nove informacione tehnologije među osnovcima

nove informacione tehnologije u skoli petar kocic 1U osnovnoj školi „Petar Kočić“ Prijedor od početka školske 2012/2013. godine provodi se Projekat Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske, pod nazivom „E-učenje 1:1 Dositej“.

Direktorica škole Gorana Bosančić je istakla da projekat promoviše interaktivno učenje pomoću informaciono-komunikacionih tehnologija kao i ulaganja u vještine 21. vijeka.

„Nastavu izvodi 20 nastavnika u 10 učionica, sa učenicima od 1-9 razreda. Od početka školske godine provodimo internu edukaciju kako učenika, tako i naših nastavnika, kako bi što kvalitetnije odgovorili novim zahtjevima tehnologije i obrazovanja“, rekla je Bosančićeva.

Ona je potvrdila da dosadašnje iskustvo pokazuje da su učenici pozitivno prihvatili „novinu“, a nastavnici u skladu sa svojim kreativnim različitostima pripremaju raznolike i zanimljive časove.
nove informacione tehnologije u skoli petar kocic 2 nove informacione tehnologije u skoli petar kocic 3 nove informacione tehnologije u skoli petar kocic 4

Comments are closed.