Novinar Srpskainfo, nakon pisanja o Domu zdravlja u Prijedoru, dobio zlokobnu poruku

Sa telefonskog broja direktorke Doma zdravlja Prijedor Slavica Popović jutros je upućena zlokobna poruka novinaru Srpskainfo nakon što je na ovom portalu objavljena priča o čovjeku koji se žali na rad ove zdravstvene ustanove i njegovog rukovodstva.

Poruku sadržaja “Dabogda ti bog vratio sve ono što činiš drugim ljudima” poslat je na broj novinara Srpskainfo jutros u 7:20h.

Inače, novinar Srpskainfo je juče tražio i komentar Popovićeve na tvrdnje jednog Prijedorčana o neprijatnom iskustvu koje je imao u Domu zdravlja.

„Direktorku smo nazvali na fiksni telefon Doma zdravlja i budući da je sekretarica rekla da je direktorka na sastanku, ostavljena joj je poruka da je trebamo zbog pitanja za naš medij i da se javi kada završi sastanak. Budući da nas Slavica Popović nije pozvala do kraja radnog vremena, tekst smo objavili oko 15 sati i 30 minuta.“ saopšteno je na portalu SrpskaInfo.

Umjesto da svoj komentar na tvrdnje Prijedorčana, koje su iznesene u tekstu, dostavi novinaru ili redakciji, uslijedila je ova necivilizovana poruka, koju bi mogli ocijeniti i prijetećom, ali je svakako neprimjerena nekom ko obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

Povezane vijesti:
Prijedorčanin razočaran zbog pravila direktorice Doma zdravlja

Izvor: SrpskaInfo.com

Comments are closed.