Novogodišnje priredbe u školama i izvan njih

31-Prijedor---paketici-za-sve-ucenike-od-prvog-do-petog-razreda

Osnovna škola /OŠ/ „Branko Radičević“ iz Petrova kod Prijedora darovala je u četvrtak novogodišnje paketiće svim učenicima od prvog do petog razreda, rekla je direktor ove obrazovne ustanove Milosava Pranić.

31-Prijedor---glumci-Pozorista-Prijedor

„Ovo je manifestacija `Dan dječije radosti` i uz pomoć fabrike keksa `Mira` iz Prijedora i `Vitinke` iz Kozluka uspjeli smo obezbijediti novogodišnje paketiće za sve đake od prvog do petog razreda u centralnoj i u područnim školama, kao i djeci naših radnika“, kazala je Pranić novinarima u Prijedoru.

U centralnoj i dvijema područnima školama ima ukupno 121 đak od prvog do petog razreda, a prethodno su sva ova djeca dobila i paketiće od Hrišćansko-humanitarnog udruženja „Hljeb života“ Prijedor.

31-Prijedor---Os-Branko-Radicevic-Petrovo

U prigodnom novogodišnjem programu učestvovali su učenici i nastavnici više različitih sekcija ove seoske škole, kao i glumci Pozorišta Prijedor koji su za mališane izveli predstavu o Crvenkapici i Zloćku.

I OŠ „Ćirilo i Metodije“ iz Trnopolja kod Prijedora priredila je prigodan program za štićenike doma za starija lica „San“ u Gornjim Garevcima, a dom je za sve učenike područnih odjeljenja ove škole obezbijedio novogodišnje paketiće.

31-Prijedor---ucenici-OS-Cirilo-i-Metodije-Trnopolje-u-posjeti-domu-za-starija-lica-San

„Ovim se nastavlja uspješno započeta saradnja između naše škole i staračkog doma“, rekao je direktor škole Zdravko Janković.

Autor: SRNA

Comments are closed.