Održana prezentacija Schwarzkopf proizvoda

Virgo

U frizerskom salonu „Virgo“ u srijedu, 14.11.2012. godine održana je edukacija za Schwarzkopf proizvode BlondME i ESSENSITY.

BlondMe je pravi i jedini brend koji nudi potpunu uslugu plavušama i to u bojama, njezi i stajlingu. Savršen izbor za prekrasnu i prirodnu boju kose bez oštećenja.

Linija ESSENSITY nudi trajnu boju najčišće organske esencije bez amonijaka, mirisa, silikona i parabena, sa 100% pokrivanjem sijede kose. Pogodna je za osjetljivu kožu vlasišta i preporučuje se i trudnicama.

U frizerskom salonu „Virgo“ možete pronaći i liniju proizvoda posebno dizajniranih za muškarce. Brend 3D omogućava tri ključne dimenzije muškog bojenja kose: prirodnost, njegu i prekrivanje sijedih vlasi.

Frizerski salon „Virgo“ prati najnovije svjetske trendove u nijansiranju i njezi kose. Nalaze se u ulici Miloša Obrenovića (iza gradske tržnice). TEL: 065/415-883

Radno vrijeme: 9 – 17h subotom 8-15h.

U toku je AKCIJA za srednjoškolce i studente, svakog petka u mjesecu feniranje svih dužina kose po cijeni od 7 KM uz obavezno zakazivanje termina!

          
    

Comments are closed.