Omladinski centar Ljubija-Uređen park ispred OC-a i osposobljena mini trim sala

U sklopu projekta „Razvoj sportske infrastrukture i interesovanja za sport kod djece i mladih sa područja Ljubije“, proteklih dana je uređen prostor parka ispred Omladinskog centra „Ljubija“, i osposobljena mini trim sala u prostorijama Centra.

Implementaciju samog projekta finansijski je potpomognuta sredstvima iz budžeta Opštine Prijedor.

Kao što možete vidjeti na fotografijama, park ispred prostorija OC „Ljubija“ obogaćen je novim sadržajima za najmlađe. Tu su nove ljuljaške, klackalice, vrtuljak i ostali sadržaji koje mogu koristiti najmlađi stanovnici Ljubije.

Prema riječima Branka Ćulibrka, koordinatora projekta, osnovni cilj je bilo povećanje učešća sportskih aktivnosti u životu djece i mladih sa područja Ljubije, usvajanje osnovnih principa zdravog načina života, te praktikovanje istih u svakodnevnim aktivnostima.

„Aktivnosti koje su bile predviđene projektnim prijedlogom su osposobljavanje mini trim sale i uređenje parka, kao i organizovanje različitih edukacija vezanih za sport i zdrave stilove življenja“, dodao je Ćulibrk.

OC „Ljubija“ djeluje na području Ljubije od 2001. godine, i od samog osnivanja ima za cilj okupljanje djece i mladih radi organizovanja što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena kroz različite vidove aktivnosti.
Tekst i foto – Omladinski centar Ljubija i GradPrijedor.com

Comments are closed.