Otac poslao kupone na ćerkino ime-Skuter za Sonju Batinica

Sonja Batinica (25) iz Prijedora osvojila je skuter „pežo“ u nagradnoj igri Pressa RS „Za samo 4 dana do skutera!“
Mlada Prijedorčanka, po profesiji diplomirani kozmetolog, terapeut i estetičar, šokirala se kada je saznala da je osvojila nagradu jer nije ni znala da je učestvovala u nagradnoj igri!
Umesto nje kupone je skupljao i poslao njen otac Milan, pa je dobitak skutera došao kao još veće iznenađenje.
– Kupone je umesto mene skupio moj tata i poslao pod mojim imenom. Kad je slao kupone nisam ni bila kod kuće, pa nisam ni znala da je to uradio. Naravno, kada su me iz Pressa RS obavestili da sam osvojila nagradu, „zaledila sam se“. Bilo je neverovatno. Jedva sam poverovala da sam dobila nagradu. Tek kada mi je tata objasnio da je napisao moje ime, poverovala sam da sve nije šala. Mnogo vam hvala, veoma ste me usrećili i obradovali – oduševljeno priča Sonja.
Ona kaže da je verni čitalac Pressa RS i da ne propušta nijedan dan a da ne pročita novine. Mlada Prijedorčanka kaže da će skuter ostati u porodici i da će ga voziti i ona i njen tata.
– Dogovaraćemo se ko će da vozi skuter i kada jer smo oboje vozači i uživamo u vožnji. Sigurna sam da ćemo uspeti lako da se dogovorimo – kaže ona.
Sonja nam je ispričala kako do sada ni ona ni njeni ukućani nisu imali sreće u nagradnim igrama i da im je prva stigla od Pressa RS.
– Igrali smo razne nagradne igre, ali do sada nismo imali sreće. Sada kada smo dobili skuter od Pressa RS, očigledno je da sreće ima, pa ćemo da se igramo i ubuduće – kaže Sonja.
Nagradna igra Pressa RS „Za samo 4 dana do skutera!“ trajala je od srede 25. jula do subote 28. jula 2012. Naši čitaoci trebali su da iseku i skupe četiri kupona sa naslovne strane i sa svojim podacima pošalju na našu adresu, a nagrade su izvučene u petak 3. avgusta.
Press RS

Comments are closed.