Otvoren Beko shop u Prijedoru

picture-015

Danas je otvoren ekskluzivni Beko shop u Prijedoru, ulica Boška Buhe bb, u sklopu Konzum Familiy centra u Prijedoru.

picture-047

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je prvi ekskluzivni Beko shop u Prijedoru, a 29-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 162 m2 prostora. Zaposleno je 4 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

picture-050

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete.

picture-054

Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina.

picture-061

Beko nudi asortiman pametnih rješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom svijeta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom.

picture-062

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

picture-066

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

picture-068

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Prijedor za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5% na kompletan asortiman.

picture-070

Kompanija Omega doo je prilikom otvoranja ovoga Beko shopa u Prijedoru, Udruženje roditelja djece s posebnim potrebama „Neven“ Prijedor obradovala novčanim bonom u vrijednosti 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

picture-031

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Prijedor!

image002

Comments are closed.