Otvoren novoasfaltirani put u Donjoj LJubiji

U Prijedoru je danas otvoren novoasfaltirani put u Donjoj LJubiji za koji je iz budžeta grada izdvojeno 70.000 KM.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković naveo je da je riječ o putu dužine 700 metara i da je ta dionica bila u sastavu najhitnijih rekonstrukcija puteva u gradu zajedno sa još dvije lokacije koje su definisane projektima i gdje su završeni tenderi.

„Evo nalazimo se ovdje na putu prema Šurkovcu i Miskoj Glavi gdje je početni dio puta bio jako stradao i duže je planiran i, evo, došli smo u realizaciju ovog projekta na zadovoljstvo svih građana koji prolaze ovim dijelom puta, ali i na zadovoljstvo i svih vjernika koji dolaze iz mnogih zemalja na poklonjenje ovdje u crkvi u Šurkovcu“, rekao je Đaković novinarima u Donjoj LJubiji.

Sulejman Draganović iz savjeta mjesne zajednice Donja LJubija zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi jer je ovaj put od velikog značaja za tri mjesne zajednice: Donju LJubiju, Misku Glavu i Šurkovac.

„Svakako će dobrodoći i svim putnicima, pogotovo onima koji dolaze svake subote i nedjelje, vikendom, u crkvu u Šurkovac. Tu dolaze ljudi iz raznih država i bilo je sramota gledati put kakav je bio prije ovoga, a sad je odličan i zahvaljujemo se za trud i za uložena sredstva“, dodao je Draganović.

Izvor: SRNA – PrijedorGrad.org

Comments are closed.