Otvoren Sajam mladih preduzetnika

U Prijedoru je danas otvoren Sajam mladih preduzetnika u organizaciji Udruženja građana „Mreža novih ideja“ Banjaluka i Fondacija „Zajednički put“ Prijedor i uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Do kraja godine svoje radove, preduzetničke sposobnosti ili usluge predstavlja 12 mladih preduzetnika u prodajno-izložbenom prostoru zaštitne radionice Fondacije „Zajednički put“ u centru Prijedora.

„Svi posjetioci sajma imaće priliku da po vrlo povoljnim cijenama i u preduzetničko-prazničnoj atmosferi odaberu novogodišnje poklone, nabave različite korisne proizvode ili poruče vlastitu internet stranicu“, saopšteno je danas iz Fondacije „Zajednički put“.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 17:00 časova radnim danima i od 10:00 do 14:00 časova subotom.

„Posjetioci sajma će svakoga radnog dana od 15.00 do 17.00 časova moći upoznati mlade preduzetnike, informisati se o njihovom radu i poručiti proizvode krojene prema samo njihovim željama i potrebama. Cilj je pomoći mladima, prije svega nezaposlenim ljudima, da predstave svoje preduzetničke sposobnosti, proizvode i usluge koje stvaraju sopstvenim znanjem i vještinama“, navodi se u saopštenju.

U ponudi su šivenje narodnih nošnji, veženje peškira, heklanje, izrada unikatnog nakita, izrada torbi i drugih krojačkih proizvoda, izrada betonske galanterije, magneta i suvenira, bravarski, krojački i kreativni predmeti i rukotvorine, izrada internet stranica, kursevi informatike i usluge internet marketinga i izrada asesoara.

Pored 11 individualnih izlagača, u sajmu učestvuje i Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama „Neven“ Prijedor.

Autor: SRNA

Comments are closed.