Pavić čestitao Ramazanski bajram

Srn2015-7-17_1340860_2

Povodom Ramazanskog bajrama, Medžlis Islamske zajednice Prijedor organizovao je danas prvi put prijem u dvorištu gradske džamije kome je prisustvovao i gradonačelnik Prijedora Marko Pavić.

Pavić je, obraćajući se zvanicama i čestitajući im praznik, poželio da građani Prijedora islamske vjeroispovijesti radost ovog praznika podijele sa najmilijima, ali i komšijama i prijateljima.

“Želim da u vašim srcima i vašim porodicama vlada mir, da mir vlada među vašim komšijama i u našem gradu, te da svi zajedno imamo svjetliju budućnost i da živimo bolje i složnije”, poručio je Pavić.

Srn2015-7-17_1340860_1

On je dodao da se u Prijedoru gradi nešto što je specifično u BiH. “Gradimo suživot i takvu budućnost u kojoj će naši potomci moći ići uzdignute glave”, rekao je Pavić.

On je dodao da prošlost ne treba zaboravljati, ali da treba praštati. “Na takvom putu imaćete u nama dobre saradnike. Ugledajmo se i prepisujmo iz svijeta i okruženja samo ono što je dobro i što može koristiti našem čovjeku, a ne ono što nas udaljava jedne od drugih”, poručio je Pavić.

Glavni gradski imam Husein Velić istakao je da je ovaj praznik simbol radosti, veselja, zajedništva, posjećivanja i druženja.

Srn2015-7-17_1340860_0

“Neka nam ovi bajramski dani učvrste vjeru, nadu i međuljudsko povjerenje, a neka među nama nestane zlobe, zavisti i licemjerstva”, rekao je Velić.

Prvom bajramskom prijemu prisustvovali su i predsjednik Skupštine grada Prijedora Sead Jakupović i drugi predstavnici privrednog i društvenog života grada.

Autor: SRNA – ATV BL

Pročitajte još vijesti sa ATV-a na adresi https://www.facebook.com/alternativnatv.

Alternativna televizija Banja Luka

Comments are closed.