Pavić-Potrebni sposobni ljudi

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza i kandidat ove stranke za gradonačelnika Prijedora Marko Pavić izjavio je da su u vrijeme kada su velike svjetske ekonomije i monete uzdrmane potrebni sposobni ljudi da vode lokalne zajednice.

„Građani su ti koji će najbolje presuditi ko je taj ko to može raditi. Treba da daju glas onima koji će dalje graditi Prijedor, koji će otvoriti perspektivu mladim ljudima i koji će u budućnosti dovesti do mnogo većeg zapošljavanja i svega što je običnom čovjeku potrebno“, kazao je Pavić nakon što je obavio svoju građansku dužnost glasanja.

On je dodao da su izbori odnosno pravo da se bira ili bude biran najveće demokratsko pravo i da danas građani koriste to pravo da biraju svoje predstavnike koji će u naredne četiri godine vršiti vlast.

Pavić osam godina obavlja dužnst načelnik opštine Prijedor, a zajedno sa kandidatima SNSD-a Dragom Tadićem i SDS-a Borisalvom Bojiće, kandidat je za prvog gradonačelnika Prijedora, budući da je opština Prijedor nedavno dobila status grada, zajedno sa Dobojem, Bijeljinom i Trebinjem.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.