Pavić: Predstoji renoviranje centralnog vrtića

vrtic

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić najavio je renoviranje centralnog objekta Dječijeg vrtića „Radost“, koji je posjetio povodom „Nedjelje djeteta“.

„Renovirani su vrtići na Urijama, Pećanima i u Omarskoj i izgrađen je novi vrtić u Kozarcu. Nakon renoviranja ovog centralnog vrtića, biće stvoreni izuzetno dobri uslovi za predškolski odgoj“, rekao je Pavić danas novinarima u Prijedoru.

On je istakao da je zadovoljstvo biti sa djecom jer nema ništa iskrenije od dječije pjesme, osmijeha i stiska ruke.

„Boravim ovdje da se informišem o radu vrtića, onome što djeca uče i da im uručim poklone. `Nedjelja djeteta` ne treba da bude samo sedam dana nego svaki dan u godini“, dodao je Pavić, koji je mališanima poklonio slatkiše, igračke i didaktički materijal.

Direktor Dječijeg vrtića „Radost“ iz Prijedora Dušanka Božić rekla je da je obilježavanje „Nedjelje djeteta“ u ovoj ustanovi počelo prošle sedmice posjetom mališana Gradskoj upravi i da je nastavljeno danas posjetom gradonačelnika vrtiću, dok je za iduću sedmicu planiran nastavak aktivnosti.

„Od utorka do petka svaki vrtić će imati svoj dan za maskenbal, a planiramo i druženja sa roditeljima i sportsko-rekreativne aktivnosti u dvorištu, u zavisnosti od vremena“, najavila je Božićeva.

Dječiji vrtić „Radost“ u Prijedoru ima 450 djece u 18 vaspitnih grupa i 66 zaposlenih.

Autor: Kozarski vjesnik

Comments are closed.