Pismo zahvalnosti medicinskom osoblju Odjeljenja za hirurgiju bolnice „Doktor Mladen Stojanović“ Prijedor

srna-opsta bolnica pdPoštovani čitaoci,

Želim sa Vama da podijelim beskrajnu zahvalnost prema velikom čovjeku i ljekaru prijedorske bolnice. Dugujemo veliko poštovanje i sve riječi hvale za veliku profesionalnost i pravovremenu reakciju Dr Babić Biljani, hirurgu prijedorske bolnice i svom medicinskom osoblju ove klinike.

Dr Babić je 02.11.2015. u 4 časa noći, dok se moj suprug Milinko Zlokapa borio za život, previjajući se od bolova, urgentno pružila svu potrebnu medicinsku pomoć, uradila pretrage uz pomoć divnog osoblja, odredila pravilnu dijagnozu i terapiju u zadnjem trenutku mu je spasila život.

Veći dio života provela sam radeći u inostranstvu. Nikad prije ovog našeg problema nisam vidjela ni prijedorsku bolnicu ni Dr Babić, koju nikada ničim nisam nagradila niti zadužila ali ona mene jeste zauvijek spasivši život mom suprugu.

Koristim sad priliku da ja nju u ime porodice Zlokapa nagradim zahvalnošću moje porodice za koju će Dr Babić Biljana biti sve u jednom prije svega dobar čovjek, vrhunski stručnjak, uspješan ljekar i veliki humanista.

Dr Babić Biljana je zajedno sa osobljem prijedorske hirurgije pokazala da stručnost i humanost, profesionalnost i ljubaznost mogu pobijediti svako zlo i bolesti koje se teško liječe i u puno bolje opremljenim klinikama koje znatno više plaćaju svoje medicinsko osoblje.

U svjetlu činjenice, da o ljekarima i medicinskom osoblju, kruže svakojake pa i negativne glasine, želim ovim pismom da osoblje prijedorske bolnice, a naročito Dr Babić Biljanu i Direktora bolnice Dr Mirka Sovilja, nagradim izrazima beskrajne zahvalnosti porodice Zlokapa za humanost, stručnost i pravovremenu medicinsku pomoć koja je Milinku Zlokapi spasila život a ostatku porodice i prijateljima vratila vjeru u ljude, stručnost, humanost i ljudskost, prije svega.

Aurora Danica Zlokapa

Comments are closed.