Počela akcija Pressa u Prijedoru: Indira prva stigla do 50 maraka

press rs-indira dosenovicIndira Došenović, redovna čitateljka našeg lista iz Prijedora, koja je danas, rano ujutro na kiosku u naselju Pećani kupila prvi primerak Pressa RS, prijatno se iznenadila kada je uz omiljene novine dobila poklon od 50 KM.

Ova trgovkinja iz Grada na Sani je bila brža i srećnija od ostalih vernih čitalaca Pressa RS iz Prijedora, koji su se potajno nadali dobitku.

-Moja ćerka je za svetog Nikolu na balkon iznela čizmu, nadajući se poklonu, a suprug i ja smo komentarisali da je i mi stavimo, i štogod dobijemo. I evo, želja nam se ispunila zahvaljujući akciji vašeg lista. Ipak, novčanu nagradu, za koju vam se od srca zahvaljujem, prepustiću ćerki koja studira u Novom Sadu i takođe prati Press preko vašeg portala – kaže Došenovićeva, ne skrivajući zadovoljstvo zbog neočekivanog poklona.

Ona naglašava da je bila informisana o akciji Pressa RS u Prijedoru, ali se ni u snu nije nadala da će naša ekipa posetiti kiosk gde svakodnevno kupuje novine.

-Nisam vas očekivala i ovo mi je prvi dobitak, iako igram sve vaše nagradne igre… To ću sigurno nastaviti, a ova ideja vam je dobra, originalna i nesvakidašnja. Zaista je lepo da se i na ovaj način nagrade najodaniji čitaoci. Pored toga, istakla bih da je novi format vašeg lista mnogo bolji nego ranije. Samo tako nastavite-ocenjuje naša čitateljka, koja se na trafici pojavila tačno u sedam časova i 25 minuta.

Indira napominje da neće menjati svoj ritual jutarnjeg čitanja omiljenih novina i ispijanja kafe sa koleginicama.

-Čim dođu novine, odmah kupim Press. Čitam ga više od dve godine. I to od sporta, pa do kraja radnog vremena, pređem sve rubrike. Zadovoljna sam sadržajem i zastupljenošću i kvalitetom vesti iz Prijedora, RS i regiona u vašim novinama. I moja porodica čita i za svakog se može naći ponešto-navodi Došenovićeva.

Podsećamo, velika akcija Presa RS u kojoj, od 18. do 31. decembra najbržim i najvernijim čitaocima i kupcima ispred trafika širom Republike Srpske poklanjamo i darujemo po 50 KM, nastavlja se sledeća tri dana u Prijedoru.
Press RS

Comments are closed.