Poklon-bon vrijedi za stanove ali ne i za kuće

Radost da će kablovsku TV uz novogodišnji poklonbon dobiti u pola cijene, kako tvrdi Milovan Medić, mještanina Urija kod Prijedora, potrajala je kratko.

– Otišao sam u poslovnicu „Elta kabela“ u Prijedoru i radnicima pokazao svoj poklon-bon na kojem piše da „uz novogodišnje praznike svoje najbliže možete obradovati tako što će u svoj dom kablovsku TV uvesti po 50 odsto povoljnijoj cijeni“.

Umjesto poklona, uslijedilo je razočarenje.

Mreža postoji

– Neki od radnika „Elta kabela“ poklon-bon, koji je inače štampan na računu „Elta kabela“, nisu čak ni vidjeli, niti su znali ko ga je uopšte odštampao. Tek nakon podužih konsultacija s direktoricom rečeno mi je da novogodišnji poklon-bon vrijedi samo za stanove, a ne i za kuće priča Medić koji prepreku da dođe do u pola jeftinije kablovske TV nije vidio ni u napomeni u kojoj piše „da akcija važi samo na već izgrađenoj mreži kablovske TV“.

Pogrešno tumačenje

– Pokušao sam da ih ubijedim da u ulici u kojoj stanujem, a to je Hercegovačka broj 17. na Urijama, ima izgrađena mreža koja mi je bukvalno pred kućom. Nije vrijedilo, pa ću na kraju i odustati od njihovih usluga i potražiti drugu kablovsku TV – kaže razočarano Medić.

Danka Jovović, direktorica „Elta kabela“ sa sjedištem u Doboju, tvrdi da je Medić pogrešno protumačio napomenu u novogodišnjem poklonbonu.

– Ljubazno smo pokušali da mu objasnimo da mreža za kablovsku TV na kućama nije uopšte izgrađena. Tu nam tek predstoji posao. Poklon-bon vrijedi samo za stanove gdje već postoji izgrađena mreža za kablovsku TV. U najmanju ruku smiješna je i njegova tvrdnja da radnici „Elte“ nisu vidjeli ovaj novogodišnji poklonbon jer se on nalazi na računima. Takvih je na hiljade otišlo u Prijedor – kazala nam je Danka Jovović.

Dnevni avaz

Comments are closed.