Policajci iz požara spasli muškarca

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor Dragan Popović i Ognjen Matijaš iz požara koji je bio zahvatio kuću u Ulici Vuka Karadžića spasili su osamdesetogodišnjeg muškarac.
Požar se desio juče, a danas iz Policijske uprave Prijedor stižu pohvale za ova dva službenika.

– Policijski službenici su još jednom pokazali humani aspekt policijske profesije i spremnost da u svakom momentu pomognu svim građanima kojima je pomoć potrebna – naveli su iz Policijske uprave u svom saopštenju.

Podsjećamo, Policijskoj upravi Prijedor juče oko 11 časova i 50 minuta, prijavljeno je da je u potkrovlju kuće u Ulici Vuka Karadžića izbio požar.

– Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, Dragan Popović i Ognjen Matijaš, a koji su brzom i efikasnom reakcijom u prostoriji zahvaćenoj požarom uočili, a zatim i uspješno evakuisali osamdesetogodišnjeg muškarca – naveli su u saopštenju iz PU Prijedor.

Dodaju da je zbog prekomjernog udisanja dima osamdesetogodišnjaku medicinsku pomoć pružila ekipa Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor, dok su požar ugasili pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

– Uviđajem na licu mjesta kao i preduzetim drugim mjerama i radnjama utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela – zaključuju iz PU Prijedor.

Autor: Bojana Majstorović – SrpskaInfo.com

Comments are closed.