Postavljeni bilbordi na ulazu u grad

Turistička organizacija opštine Prijedor završila je projekat postavljanja bilborda i dva svijetleća panoa – „siti lajta“ na ulazu u grad, koji je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske (RS) finansiralo sa 14.860 KM. Bilbord je postavljen na magistralnom pravcu Prijedor – Banjaluka, a posjetioce „pozdravlja“ natpisima „DOBRO DOŠLI“ i „SREĆAN PUT“ na ćirilici, latinici, engleskom i njemačkom jeziku. Na podlozi se nalazi avionski snimak urbanog dijela Prijedora i panorama planine Kozara.

Oba „siti lajta“ nalaze se u urbanoj zoni, na vidnim mjestima za sve učesnike u saobraćaju, ispred kancelarije Turističke organizacije i u gradskom parku.

Jedan „siti lajt“ sadrži opšte podatke o Prijedoru i informacije o ustanovama značajnim za turizam, a drugi podatke o najzačajnijim turističkim potencijalima ove opštine – planini Kozari, rijeci Sani i ribnjaku Saničani.

Na oba svijetleća panoa nalazi se i turistička karta opštine Prijedor.

Direktor prijedorske Turističke organizacije Amira Ganić rekla je da je ovaj projekat realizovan radi boljeg i kvalitetnijeg informisanja posjetilaca, koji u ljetnom periodu u velikom broju posjećuju ovo područje.

Izvor: Capital.ba – SRNA

Comments are closed.