Pošte Srpske – Prijedor: Nagrađena najljepša pisma Djeda Mrazu – FOTO

najljepsa pisma djeda mrazu 1Tri najljepša pisma Djeda Mrazu u opštinama prijedorske regije napisali su Ognjen Jandrić iz Osnovne škole „Petar Kočić“ iz Prijedora, Dijana Rodić iz OŠ „Sveti Sava“ iz Blatne i Luka Derikuća iz Dječijeg vrtića „Radost“ Prijedor.

Prvonagrađeni učenik dobio je bicikl, drugonagrađena MP3 plejer, a trećenagrađeni dječak sanke, a novogodišnje paketiće dobilo je još 50 učesnika akcije „Pišem pismo Djeda Mrazu“.

Šef odsjeka za poštanski saobraćaj Radne jedinice „Pošta Srpske“ Prijedor Vladimir Tankosić rekao je da cilj akcije obnoviti stari običaj slanja pisama i čestitki koji se izgubio usljed novih tehnologija, a koji je ranije bio nezaobilazan dio zimskih i prazničnih čari.

U centrali „Pošta Srpske“ i u radnim jedinicama Prijedor, Doboj, Foča, Trebinje, Sokolac, Brčko, Bijeljina i Zvornik podijeljeni su pokloni i nagrade djeci koja su poslala najljepša pisma.

Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com
najljepsa pisma djeda mrazu 2 najljepsa pisma djeda mrazu 3 najljepsa pisma djeda mrazu 4 najljepsa pisma djeda mrazu 5 najljepsa pisma djeda mrazu 6 najljepsa pisma djeda mrazu 7 najljepsa pisma djeda mrazu 8 najljepsa pisma djeda mrazu 9

Comments are closed.