Poznati ugostitelj demantovao informaciju BN televizije

Osoblje Intermezza – 19.06.2020. / Foto: GradPrijedor.com

Vlasnik ugostiteljskog objekta „Intermeco“ u Prijedoru Goran Radaković demantovao je navode da je kompletno osoblje u ovom objektu zaraženo virusom korona i najavio tužbu protiv BN Televizije.

Radaković je reagovao na prilog emitovan prekjuče na BN televiziji, u kojem nije navedeno ime kafića, ali je kadrovima njegove bašte pokriven dio koji govori o nezvaničnoj informaciji da je kompletno osoblje poznatnog ugostiteljskog objekta zaraženo kovidom-19.

Radaković je istakao da je sve to uznemirilo i osoblje i goste kafića budući da je „Intermeco“, kako je naveo, poznat i da je slika bila dovoljna da se zaposleni neugodno osjećaju na drugim mjestima u gradu.

„Nije sramota biti bolestan u vrijeme pandemije, ali je sramota širiti neprovjerene informacije i dovoditi u neprijatnost osoblje, a i naše redovne goste“, naveo je Radaković na svom „Fejsbuk“ profilu.

On je protiv televizijske kuće koja je emitovala prilog i autora priloga najavio tužbu za, kako je naveo, neprimjereno postupanje i nanošenje nesagledivih posljedica za njega i za sve zaposlene.

„Nije mi jasno koji je bio motiv da se plasira ova, slobodno mogu reći gnusna laž, ali vjerujem da će pravda pobijediti i da će istina izaći na vidjelo“, istakao je Radaković.

Izvor: SRNA
Foto: GradPrijedor.com

Comments are closed.