Predsjednik Skupštine grada Prijedora Sead Jakupović: Uvezati dijasporu radi novih investicija

Novoizabrani predsjednik Skupštine grada Prijedora Sead Jakupović izjavio je juče da će mu jedan od prioriteta u radu biti da uveže Prijedorčane svih nacionalnosti koji žive u dijaspori radi potencijalnih novih investicija.

„Svim našim građanima u dijaspori, i Srbima i Hrvatima i Bošnjacima, treba da ukažemo da je Prijedor grad u koji vrijedi ulagati i to je ono na čemu svi zajedno moramo raditi“, rekao je Jakupović novinarima u Prijedoru gdje je konstituisana lokalna skupština.

On je istakao da ga gotovo jednoglasna podrška odbornika još više obavezuje na predan i odgovoran rad.

„Biću dobar partner i odbornicima i gradonačelniku i poručujem svim građanima i svim strankama da ih neću iznevjeriti“, dodao je Jakupović koji je u prethodnom sazivu bio odbronik.

Od 30 prisutnih odbornika za Jakupovića je glasalo 29, a jedan glas je bio nevažeći.

Dosadašnja predsjednica Skupštine opštine Prijedor Azra Pašalić u obraćanju odbornicima rekla je da je zadovoljna što su njen rad na čelu lokalnog parlamenta u proteklih osam godina i građani i drugi subjekti ocijenili kao kvalitetan.

„Svojim radom doprinijela sam visokom stepenu pomirenja, suživota i tolerancije i pokazala i dokazala spremnost na pomoć drugima bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost“, kazala je Pašalićeva.

Ona je čestitala novoizabranom rukovodstvu lokalnog parlamenta i poželjela im uspješan i plodonosan rad.

„Poznajući Seada Jakupovića i njegove sposobnosti, uvjerena sam da će uspješno raditi na dobrobit svih građana i ispunjavanju zadataka koji su mu u nadležnosti“, dodala je Pašalićeva.

I Jakupović i Pašalićeva iz reda su Socijaldemokratske partije BiH.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.