Press RS iznenadio i trećeg vernog čitaoca u Prijedoru: Jelena zgrabila 50 KM pre smaka sveta!

press rs-jelena radinovicNi apokaliptične najave smaka sveta nisu sprečile prijedorske čitaoce Pressa RS da budu uz svoje omiljene novine! Jelena Radinović, verna čitateljska našeg lista, tako je juče ujutru na trafici preko puta gradske Tržnice u centru Prijedora, kupila prvi primerak Pressa i bila oduševljena neočekivanim dobitkom od 50 KM!

Dvadesetdevetogodišnja trgovkinja je na kiosk poranila tačno u sedam časova, dok su se građani i prodavci pripremali za novi pijačni dan u Prijedoru.

– Čitam Press godinama, redovno i svako jutro uz kafu. I naravno da sam bila informisana da ćete deliti nagrade vernim čitaocima, ali nisam ni slutila da ću biti jedna od nagrađenih i da ćete posetiti baš ovu trafiku. Eto, danas popodne su najavili smak sveta, pa je bolje da što pre potrošim ovaj lep novčani poklon i kupim nešto deci, jer će posle možda biti kasno… – rekla nam je s osmehom ova majka osmogodišnje devojčice i dečaka od 15 meseci.

Jelena je istakla da kupuje Press, jer su to „naše novine“, a u njima voli čitati sve. Najviše crnu hroniku i zabavne strane.

– Nađe se za svakog ponešto, a vaše novine čita i moja porodica – potvrdila je Radinovićeva, koja je posle Indire Došenović, koja je svoj srećni primerak kupila u naselju Pećani, i Mladena Vujanića, radnika lutrije, treći nagrađeni čitalac Pressa u Prijedoru.

Samo nekoliko minuta posle Jelene, na istoj trafici se pojavio stariji gospodin, takođe dugogodišnji čitalac Pressa, koji nam se požalio što nije došao ranije.

– Eh… Ali šta je, tu je! Doći ćete vi opet, a igram i vašu nagradnu igru „Lako do keša“, pa se nadam da ću dobiti onih 2.000 KM. Samo tako nastavite pisati, jer da nema Pressa, skoro da se ne bi čuo glas kritike u našem gradu. I to kritike onih koji nisu kupili novine u životu, a kamoli pročitali neku knjigu – prokomentarisao je ovaj Prijedorčanin.

Podsećamo, velika akcija Pressa RS u kojoj, od 18. do 31. decembra najbržim i najvernijim čitaocima i kupcima ispred trafika širom RS darujemo po 50 KM, završena je u Prijedoru. Sledi Gradiška!
Press RS

Comments are closed.