Press RS obradovao novog vernog čitaoca u Prijedoru: Mladen pročitao drugu „pedesetku“

press rs-mladen vujanicPrijedorski čitaoci Pressa RS više ne čekaju da se razdani da bi kupili omiljene novine! Pedesetogodišnji Mladen Vujanić, radnik lutrije i dugogodišnji čitalac našeg lista tako je na mestu gde je nekada žario i palio “Hekto”, najpoznatiji prijedorski trafikant u istoriji, kupio svoj prvi primerak Pressa i bio ugodno iznenađen poklonom od 50 KM.

Da bi „pročitao“ drugu „pedesetku“, Vujanić je juče na Mali trg i trafiku u centru Grada na Sani, poranio tačno u šest časova i 50 minuta.

-Ovaj kiosk mi je blizu radnog mesta i u njemu obično kupujem dnevnu štampu, pa sa kolegama idem na kafu. Čitam Press više od tri godine, jer su to naše novine, koje informacije predstavljaju direktno i na način koji mi se najviše dopada. U svim rubrikama se može naći ponešto, od sporta i politike, do dobrih priča i zanimljivosti, koje se dešavaju u mom gradu, RS i svetu. Nastaviću čitati Press i samo tako nastavite, a ovom originalnom i neuobičajenom akcijom ste se na lep način prisetili i nas, vaših odanih čitalaca-naglašava ovaj prodavac.

On ističe da će neočekivani novac utrošiti na kupovinu nikoljdanskih paketića za decu svog prijatelja, kod koga je nedavno bio na slavi.

-Pošto nemam decu, drago mi je što ću obradovati te mališane. Inače, nikada nisam igrao nagradne igre koje organizuje vaš list, jer nemam tu naviku. Ipak, sada ću o tome ozbiljno razmisliti, pa ko zna, možda još nešto dobijem-navodi Mladen, koji je posle trgovkinje Indire Došenović koja je svoj srećni primerak kupila na kiosku u naselju Pećani, drugi nagrađeni čitalac Pressa iz Prijedora.
Press RS

Comments are closed.