Prijavite se za ovogodišnji Zimski omladinski marš na Kozari

foto vijest-zimski omladinski mars 12Klub ekstremnih sportova „Albatros“ iz Prijedora i ove godine organizuje Zimski omladinski marš na Kozari koji će se održati u sklopu manifestacije Dani zime na Kozari 2013.

Marš će se održati 02.02.2013. godine. Okupljanje je ispred Gradskog stadiona u 09:00 časova. Kao i svake godine biće pripremljena i određena količina hrane(sendviča) za učesnike. Maršruta je tradicionalna, od najvišeg vrha Kozare-Lisine (976 m.n.v.) pa do Mrakovice. Dužina marša je oko 11 km, gde je potrebno od 2:30 -3:00 sata hoda, zavisno od grupe.

foto vijest-zimski omladinski mars 5Svi koji su zainteresovani da učestvuju u ovom maršu mogu se prijaviti putem e-maila kes.albatros@gmail.com ili putem telefona na broj 065/225-545. Vodite računa da svi koji se prijave moraju biti sigurni u svoje učešće jer je broj mjesta u autobusu koji će učesnike prevesti do Kozare ograničen.

Planinski vodič je Draško Anđelić.

Vodite računa o opremi jer taj dan može da bude bez snijega, a može da zapada kao prošle godine.
Osnovna oprema: planinarske cipele, ranac, rezervna presvlaka (hlače, majice, čarape i sl.). Ako nemate opremu za snijeg onda obavezno ponesite rezervnu presvlaku koja će vam dobro doći nakon završetka maršrute.

KES „Albatros“ i GradPrijedor.com

Comments are closed.