Prijedorčanka Anđela Gavrilović osigurala finale izbora za Miss Earth BiH 2013

Proteklog četvrtka, 25. oktobra 2012. godine u banjalučkom hotelu „Bosna“ održan je prvi od četiri planirana predizbora za Miss Earth BiH 2013.

Među tri najljepše djevojke koje su stekle pravo da se takmiče u finalu izbora za Miss Earth BiH 2013 našla se i Prijedorčanka Anđela Gavrilović (21).

Osim naše lijepe sugrađanke dalje su se plasirale Vera Krneta (18) iz Banja Luke i Zorica Babić (24) iz Glamoča.

Treba istaći i da je Anđela osvojila najviše bodova od strane žirija, tako da, iako nije bilo zvaničnog proglašenja najljepše djevojke, slobodno možemo reći da je ta titula pripala ovoj dvadesetjednogodišnjoj Prijedorčanki.

Kako nam je poslije ovog predizbora rekla Anđela, na takmičenje se prijavila na nagovor prijateljice i nije se pokajala niti u jednom trenutku.

„Drago mi je da sam dobila najviše bodova od žirija i direktno se plasirala u finale koje će se održati u junu 2013. godine u Sarajevu. U narednom periodu dosta pažnje ću posvetiti pripremama za finalno takmičenje kako bih se što bolje plasirala, a možda došla i do pobjede“, rekla nam je Anđela.

Anđela Gavrilović je rođena 26.09.1991. godine u Prijedoru gdje je završila osnovnu školu i Gimnaziju Sveti Sava. Trenutno je student druge godine Filozofskog fakulteta u Banja Luci, odsjek istorija. Prema njenim riječima, istoriju je izabrala jer je fascinira sve što je vezano za prošlost, kako nacionalna tako i svjetska istorija i ima želju da jednog dana radi kao profesorica istorije.

Foto – Facebook

Comments are closed.