Prijedorski bajkeri podjelili 700 novogodišnjih paketića

I oni koji su imali bilo kakvih predrasuda, posljednjeg dana stare godine, su nakon akcije bajkera iz Prijedora, oduševljeni onim što su uradili, promijenili mišljenje.

Samo naizgled “opasni” momci, njih tridesetak, na motorima su obišli cijeli grad i podijelili čak 700 novogodišnjih paketića. Od bajkera mekog srca dobila su ih sva djeca koju su tokom vožnje sreli na prijedorskim ulicama, u centru i na periferiji grada. Osim djece hvale vrijedan potez bajkera pozdravili su i Prijedorčani.

-I to s oduševljenjem. Mnogi su nam i aplaudirali. A djeca, to je tek priča… Ovo nam je prva ovakva akcija, ali osjećaj je prosto fantastičan, a duša puna- kaže bajker Goran Vranješ , inače jedan od inicijatora ove akcije.

Vranješ najavljuje nove humanitarne projekte momaka mekog srca, poput dobrovoljnog darivanja krvi koje će organizovati već tokom januara, te akcije pomoći svojim bolesnim i siromašnim sugrađanima.

Akciju prijedorskih bajkera podržala je firma “Marjanović” , kao i mesnice i gril Bojić koji su obezbijedili sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za najmlađe Prijedorčane.

Autor: M.Z. & D.St. – Kozarski vjesnik

Comments are closed.