Prijedorski DBAU u konkurenciji za MTV BAND 2012

Prijedorska grupa DBAU nalazi se u konkurenciji za titulu MTV BAND 2012.
DBAU je prijedorski bend nastao 2002. godine, koji iza sebe ima 2 albuma dok je treći u pripremi. Trenutno djeluje u sastavu: Aleksić Siniša (vokal, gitara), Mrkalj Dino (gitara,synt gitara), Novaković Mladen (bas gitara) i Đikić Petar (bubnjevi).
Ukoliko i Vi želite svojim glasom dati doprinos što boljem plasmanu ove prijedorske grupe, možete glasati na regionalnim sajtovima MTV-ja. DBAU se nalazi pod rednim brojem 147.
http://www.mtv.com.hr/mtvband2012/mtv-band-20122
http://mtv.rs/mtvband2012/mtv-band-20121
http://mtv.si/mtvband2012/mtv-band-20121
MTV BAND 2012 je konkurs za mlade izvođače svih muzičkih stilova (rock, pop, elektronika, hip-hop…) koji traže svojih 5 minuta slave. Na konkurs mogu da se prijave svi izvođači ili bendovi koji žele da se probiju na lokalnoj i regionalnoj sceni. Konkurs nije namijenjen samo demo izvođačima ili bendovima – mogu da učestvuju svi izvođači koji imaju neko diskografsko izdanje iz cijelog regiona (HR, SLO, SRB, BiH, MAK, CG). Uz prestižnu poziciju na sceni, najbolji bendovi će imati priliku da se predstave na najvećim festivalima u Hrvatskoj i u regionu. Partneri ovog konkursa su Hartera, Terraneo, Rokaj Fest, Mars, Atlantis, AMC,
Seasplash, MunFest, Špancirfest i drugi. Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija će se predstaviti živom svirkom u zagrebačkoj „Jabuci“ početkom maja, a najbolji od njih osvojiće i snimanje video spota u produkciji MTV-ja!
Prijave za konkurs počele su 1. marta, a završavaju se 1. aprila 2012.
Na MTV e-mail adresu (mtvband2012@mtv.com.hr) potrebno je da pošaljete samo link na SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt. Na toj stranici bi trebalo da budu pjesme izvođača koji je u pitanju (broj pjesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. Pjesme (mp3), informacije i fotografije nećemo primati e-mailom, a grupe koje svoje radove pošalju na taj način neće ući u konkurenciju.
Sve pristigle prijave odmah će biti uvrštene na konkurs i objavićemo ih na našim regionalnim sajtovima. Listu grupa i izvođača objavljivaćemo jednom nedjeljno, sa naglaskom na prvih 20 (Top 20). Mjesto na ovoj listi jednako zavisi od glasova publike i glasova MTV žirija.
Konkurs traje do 15. aprila, kada objavljujemo posljednji Top 20 spisak i imena 3 grupe ili izvođača koje će nastupiti početkom maja u zagrebačkom klubu „Jabuka“.
Tekst – MTV
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.