Problemi mještana ulice Maksima Gorkog u Gašića naselju

Na adresu našeg sajta stigao je mail od jednog našeg sugrađanina(ime i prezime poznato urednicima portala) koji u ime stanovnika svog naselja iznosi probleme sa kojima se susreću stanovnici jednog dijela grada.

Naime, kako navodi stanovnik Gašića naselja, svaki put kada padne kiša nastaju veliki problemi za mještane ulice Maksima Gorkog jer ona bude poplavljena velikim dijelom zbog neriješenog pitanja oborinskih voda.

„Obraćao sam se prvo komunalnoj inspekciji u vezi sa poplavljenom ulicom koja svima stvara poteškoće i rekli su mi da nemaju nadležnost nad tim problemima, pa su me uputili vodovodu i komunalnoj službi. Zvao sam vodovod i rekli su mi nisu nadležni, da zovem komunalno, a kad sam njih zvao isto su rekli da nemaju nadležnost, nego vodovod, pa me je vodovod opet uputio na preduzeće Prijedorputevi, a oni su mi rekli da niti oni nisu nisu nadležni nego vodovod ili komunalno“, kaže ovaj rođeni Prijedorčanin koji nam se obratio jer kako reče „nema više kome“.

„Sramota je da niko neće da sanira ulicu. Čak sam predlagao da se napravi šaht na ulici, a da sva odlazna voda ide iz njega u moju kanalizaciju i nisu imali sluha, a ja ne smijem sam da pravim šaht na ulici. Kada padaju kiše kroz moje ali i druga dvorišta se ne može proći koliko budu poplavljena vodom koja se slijeva sa ulice“, dodaje naš sugrađanin.

Kako reče naš čitalac, nadamo se da će ovaj tekst pročitati i neko iz nadležnih službi ko je spreman pozabaviti se ovom problematikom. Živi bili pa vidjeli.

Napomena-Fotografije koje vidite u okviru teksta nastale su prije desetak dana prilikom posljednjih padavina.

Comments are closed.