Rajfajzen banka u Prijedoru: U vlastiti objekat uloženo 1.2 miliona KM

Rajfajzen banka u Prijedoru je danas otvorila svoj vlastiti poslovni prostor, zgradu na dvije etaže u centru grada površine 300 kvadratnih metara, vrijednu više od 1,2 miliona maraka.

Objekat su simbolično otvorili direktor Rajfajzen banke Mihael Miler i direktor kompanije Arcelor Mittal Prijedor Mladen Jelača.

Jelača je rekao je da Arcelor Mittal Prijedor sa ovom bankom sarađuje od početka svoga poslovanja.

„Sarađujemo u više segmenata, a veliki broj naših radnika, među kojima sam i ja, smo i privatno klijenti banke“, rekao je Jelača.

Direktorica prijedorske filijale Rajfajzen banke Radojka Garača rekla je da je menadžment banke prepoznao potencijal prijedorske regije i da se zato odlučio investirati u vlastiti objekat.

Direktor Rajfajzen banke Mihael Miler rekao je da izgradnjom i kupovinom vlastitih objekata banka poručuje da ostaje ovdje.

„Već desetu godinu poslujemo u Prijedoru i ovim dokazujemo i građanima i privredi da mogu računati na nas“, kazao je Mihael.

On je na današnjoj svečanosti uručio ček od 2.000 KM Slađani Radaković, direktorici Javne ustanove „Centar Sunce“, nekadašnje specijalne škole „Đorđe Natošević“.

Nakon Banjaluke i Bijeljine, Prijedor je treći grad u Republici Srpskoj u kojem Rajfajzen banka ima objekte u svom vlasništvu.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.