Saopštenje za javnost Ujedinjene Srpske

Demonstracije u Srbiji, ako izuzmemo one koji ništa ne razumiju i koji na njima učestvuju zbog bijesa i frustracija, mora se reći da one odgovaraju protivnicima jačanja Srbije i njenog privrednog i odbrambeno-vojnog napretka koje Srbija postiže kao neutralna zemlja sa najvećim rastom BDP-a, te najvećim geopolitičkim resursima i u najboljim vezama sa Kinom i Rusijom u ovom dijelu Evrope. Brza analiza onih koji se zlurado raduju i pokušavaju da pomognu da se protesti rasplamsaju, dovoljno govori i o inspiratorima i organizatorima.

Republika Srpska zna da je njena snaga i položaj u direktnom odnosu sa snagom i napretkom Srbije i zato čvrsto stoji iza državnih interesa Srbije podržavajući njene institucije i rukovodstvo na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vučić.

Ujedinjena Srpska spremna za izbore koliko sutra i zalažemo se da se izbori održe što prije i na zakonit i demokratski način.

Nadamo se dogovoru oko zajedničkog kandidata u Srebrenici i jedinstvene liste u Mostaru uprkos političkim neslaganjima partija iz Srpske jer narod želi da ovdje budemo jedinstveni. Izražavamo sumnju da se tzv CIK koalicija PDP, SDS i SDA koja je neprincipijelno i na nelegitiman način izabrala ovaj sastav CIK-a, neće baviti inžinjeringom biračkih spiskova ili sličnim manipulacijama upravo u Srebrenici i Mostaru.

[zakupljen reklamni prostor]

Comments are closed.