Skromno u novo ljeto

Night club Klub Prijedor, 13.01.2016.

Night club Klub Prijedor, 13.01.2016.

Većina Prijedorčana Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekala je u kućnoj atmosferi, manji broj u ugostiteljskim objektima, a doček na otvorenom, za koji je ranije bila zadužena Svetosavska omladinska zajednica Prijedor, ne organizuje se već četvrtu godinu.

Novo ljeto dočekano je molitveno i u pravoslavnim hramovima u ponoć je služen moleban.

U Centru javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor nije bilo zabilježenih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira, a desila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Caffe bar Carpe diem Prijedor, 13.01.2016.

Caffe bar Carpe diem Prijedor, 13.01.2016.

Hitnu pomoć posljednja 24 časa zatražilo je 49 pacijenata uobičajene patologije, bez intervencija zbog upotrebe alkohola ili pirotehničkih sredstava.

Prijedorski vatrogasci imali su jednu intervenciju – gašenje poizbio na električnom kablu u Bišćanima, a na porodilištu prijedorske bolnice tokom protekle noći nije rođena nijedna beba.

Caffe Intermezzo Prijedor, 13.01.2016.

Caffe Intermezzo Prijedor, 13.01.2016.

Za organe lokalne samouprave i republičke organe i organizacije, javna preduzeća i ustanove i druge koji Novu godinu obilježavaju po julijanskom kalendaru danas je neradni dan, a svi privredni subjekti, pravna lica i preduzetnici, registrovani na području Prijedora, mogu raditi u skladu sa svojim internim aktima.

Autor: SRNA

Comments are closed.