Treće kolektivno vjenčanje u Pozorištu Prijedor umjesto pred zgradom opštine

Treće kolektivno vjenčanje u Prijedoru održaće se sutra u podne u Pozorištu Prijedor, umjesto ispred zgrade opštine, kako je ranije bilo planirano i kako je bilo prethdne dvije godine.

Tanja Mandić, glavna i odgovorna urednica Radio-televizije Prijedor koja je organizator kolektivnog vjenčanja, rekla je da su se na ovakav potez odlučili zbog loših vremenskih prilika i zbog vremenske prognoza koja za sutra predviđa padavine i znatan pad temperature.

„Promjena mjesta održavanja ove lijepe manifestacije neće umanjiti sam čin svečanosti i pozivamo sugrađane da nam se, umjesto pred zgradom opštine, pridruže u Pozorištu Prijedor“, rekla je Mandićeva Srni.

Ona je istakla da kolektivno vjenčanje ove godine prerasta u tradicionalnu manifestaciju u gradu na Sani.

„Drago nam je što je naša medijska kuća inicijator i organizator ove svečanosti, sve uz pomoć opštine Prijedor. Zadovoljni smo i što iz godine u godinu raste i broj zainteresovanih parova“, dodala je Mandićeva.

Prema njenim riječima, sudbonosno „da“ sutra upodne izgovoriće 11 parova, a u protekle dvije godine bilo ih je po deset.

Za buduće mladence obezbijeđene su besplatne vjenčanice, bidermajeri, frizure, svadbeni koktel i torta, te prigodna muzika, fotografije i video-snimak vjenčanja. I ove godine svi parovi dobiće novčani poklon od načelnika opštine, koji će, s matičarom, obaviti čin vjenčanja.

Organizatori ove manifestacije su opština Prijedor i Informativno-poslovni centar „Kozarski vjesnik“ u čijem sastavu djeluju tri lokalna medija: Televizija Prijedor, Radio Prijedor i sedmična novina „Kozarski vjesnik“.

Parovi koji će se vjenčati ove godine su: Dijana Drinić i Goran Ostojić, Vanja Rađenović i Slađana Mikić, Goran Gambiroža i Sanja Marjanović, Tanja Torbica i Mladen Branković, Amra Pašić i Admir Topalović, Predrag Novaković i Dragana Stegić, Ljiljana Kukrika i Dalibor Uzelac, Slobodanka Tomić i Danijel Baltić, Milenko Vidović i Biljana Zorić, Enes Kolonić i Sabina Terzić te Vladimir Starčević i Dijana Bilbija.
Tekst – SRNA i GradPrijedor.com
Foto – GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.