Trijumf DNS-a u Prijedoru i Oštroj Luci

Prema informacijama Izbornog štaba Demokratskog narodnog saveza, nakon prebrojanih glasova na 101 od 128 glasačkih mjesta na području Prijedora, sa ukupno 30.546 glasača, kandidat DNS-a za prvog gradonačelnika Prijedora Marko Pavić osvojio je 14.773 (48,36 %), kandidat SNSD-a Drago Tadić 9.380 i SDS-a Borislav Bojić 6.008 glasova a bilo je i 385 nevažećih glasova.

Predsjednik OO DNS-a Prijedor, dr Mirko Sovilj, zahvalio se svima onima koji su danas izašli na izbore a naročito članovima i simpatizerima DNS-a koji su svoj glas dali aktuelnom načelniku Marku Paviću i kandidatima za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

„Ovo je još jedna potvrda da je kvalitetna politika DNS-a prepoznata od strane brojnih Prijedorčana koji su nam poklonili svoje povjerenje“, rekao je Sovilj dodajući da prema prvim informacijama DNS vodi i kada su u pitanju glasovi za odbornike Skupštine grada Prijedora.

Iz Izbornog štaba DNS-a potvrđena je i informacija da je Dragan Stanar, kandidat ove stranke za načelnika opštine Oštra Luka, ostvario izbornu pobjedu i da će u naredne četiri godine biti prvi čovjek ove opštine.

Comments are closed.