Turistička organizacija Prijedora se predstavila na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

2a

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela aktivno učešće na 38. Međunarodnom sajmu turizma koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i potražnje, gdje su se predstavila 1.153 izlagača iz 55 zemalja svijeta.

Ove godine sajam je organizovan u periodu od 18.02. do 21.02.2016. godine, a o samom značaju sajma govori broj učesnika sajma, kao i činjenica da je sajam u Beogradu vodeći sajam turizma u cijelom regionu jugoistočne Evrope.

Partner ovogodišnjeg sajma turizma bila je Slovenija, koja je na Beogradskom sajmu predstavila svoju turističku ponudu.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda Republike Srpske, a sajamski prostor je obezbedilo Predstavništvo Republike Srpske u Beogradu.

3a

U toku svih dana trajanja sajma, zapažena je izuzetna zainteresovanost za turističko tržište Republike Srpske, a turistička ponuda je predstavljena putem promotivnih brošura, letaka, kataloga, DVD prezentacija i ostalog propagandnog materijala.

Turistička organizacija grada Prijedora je na sajmu predstavila promotivne materijale o gradu Prijedoru, odnosno brošure „Turistički vodič“, „Lov i ribolov“, „Smještaj i ugostiteljstvo“, „Potkozarska trpeza“, „Turistički vodič Nacionloanog parka Kozara“, „Aktivan odmor“.

Uz sajam turizma, održale su se još tri sajamske manifestacije – Sajam opreme, hotelijerstva i ugostiteljstva, Sajam vina i Sajam suvenira.

Autor: Turistička organizacija grada Prijedora

Comments are closed.