U Prijedoru održana prodajna izložba

Prijedor

U holu Medicinsko–tehnološke i građevinske škole u Prijedoru danas je održana prodajna izložba Zaštitne radionice u Prijedoru. Izložba je dio kampanje „Oktobar – mjesec osmijeha“, koji provodi Fondacija „Zajednički put“, koja je i osnivač Zaštitne radionice.

Unikatni nakit, ručno rađeni zidni satovi, predmeti od dekupaža, kao i razni drugi ukrasi i skulpture, mogli su se naći na prodajnoj izložbi prijedorske Zaštitne radionice. Svoje radove izložile su i Biljana Lukić i Daliborka Vučkovac, koje kažu da im ova izložba mnogo znači, jer na taj način mogu da prikažu svoja djela.

– Znači mi puno. Mogu pokazati svoju kreativnost i usrećiti neko dijete, ženu – kaže jedan od izlagača, Daliborka Vučkovac.

– Danas sam izložila svoj nakit od kristala i od perlica – rekla je Biljana Lukić.

Izložba je dio Kampanje „Oktobar – mjesec osmijeha“, koju provodi Fondacija „Zajednički put“. Sline izložbe već su imali u brojnim prijedorskim ustanovama.

U prethodnom periodu realizovali smo nekoliko prodajnih izložbi u nekoliko većih firmi u Prijedoru. U narednom periodu organizovaćemo izložbu u NLB Razvojnoj banci, a učestvovaćemo I u Banjaluci na prvom jesenjem sajmu.

Svi oni koji do kraja oktobra kupe proizvod u Zaštitnoj radionici u vrijednosti od najmanje 10 maraka mogu da učestvuju u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika biće 30. oktobra. Podsjećamo, u Zaštitnoj radionici u gradu na Sani izloženi su ručni radovi osoba sa poteškoćama u razvoju, ali I drugih pojedinaca, koji se bave kreativnim radom.

Autor: Branka Dakić – SrpskaCafe.com

Comments are closed.