U Prijedoru održano Treće kolektivno vjenčanje

U organizaciji opštine Prijedor i Informativno-poslovnog centra „Kozarski vjesnik“ danas je u našem gradu održano Treće kolektivno vjenčanje.

Čin vjenčanja obavili su matičarka Rajka Knežević i načelnik opštine Prijedor Marko Pavić.

On je u prigodnom obraćanju mladencima istakao da je ovo jedna vrlo lijepa svečanost , prije svega, za mladence, ali i za sve građane Prijedora. „Nakon vjenčanja i sklapanja braka dolaze djeca, zato mi i učestvujemo u ovoj manifestaciji kao pokrovitelji da bismo stimulisali mlade da se žene i udaju i rađaju djecu i da Prijedor ima svoju budućnost“, rekao je Pavić.

Zbog loših vremenskih prilika, ceremonija je umjesto na platou ispred zgrade opštine održana u Pozorištu Prijedor.

Sudbonosno „DA“ na današnjem kolektivnom vjenčanju rekli su: Dijana Drinić i Goran Ostojić, Vanja Rađenović i Slađana Mikić, Goran Gambiroža i Sanja Marjanović, Tanja Torbica i Mladen Branković, Amra Pašić i Admir Topalović, Predrag Novaković i Dragana Stegić, Ljiljana Kukrika i Dalibor Uzelac, Slobodanka Tomić i Danijel Baltić, Milenko Vidović i Biljana Zorić, Enes Kolonić i Sabina Terzić te Vladimir Starčević i Dijana Bilbija.

Osim mladenaca i kumova ceremoniji su prisustvovali i njihovi roditelji, rodbina, prijatelji te brojni Prijedorčani pa je sala prijedorskog pozorišta bila pretijesna da primi sve koji su željeli da vide ovaj lijepi događaj.

Comments are closed.