Udruženje građana DON nastavilo sa kampanjom Izaberi po svojoj mjeri

Udruženje građana „DON“ je nastavilo sa kampanjom „Izaberi po svojoj mjeri“ u cilju animiranja građana opštine Prijedor da u što većem broju izađu na predstojeće Lokalne izbore i da izaberu najkvalitetnije kandidate za predstavnike lokalnih vlasti koji će u naredne četiri godine na rješavanju lokalne problematike.

Tim povodom volonteri UG „DON“ su danas na gradskom trgu dijelili flajere i pozvali ih na Javnu tribinu kandidata za odbornike u skupštini grada Prijedor, gdje će građani moći na jednom mjestu čuti izborni program predstavnika 10-ak političkih partija, kao i dobiti konkretne odgovore na pitanja kao što su: bolji rad lokalne uprave, stvaranje preduslova za bolju poslovnu inicijativu, brže rješavanje problema iz komunalne nadležnosti, bolja raspodjelu sredstava u sportu i kulturi, veća informisanost i uključenost građana u konsultacije putem mjesnih zajednica, i niz drugih pitanja.

Javna tribina se održava u četvrtak, 27.09.2012. godine sa početkom u 19:00 časova u sali Zavoda za izgradnju grada Prijedor.

Projekat „Građani u procesu izbora“ je podržan od strane CCI (Centara civilnih inicijativa) kroz program CAPP II.
UG DON Prijedor

Comments are closed.