Završen izbor za najlepše dijete BiH, Srbije i Crne Gore: Prijedorčanka Anđela Tejić osvojila bicikl

press rs-andjela tejic 1Četvorogodišnja Anđela Tejić iz Prijedora preuzela je svoj bicikl koji je osvojila u velikom regionalnom izboru za najlepše dete kao najbolje plasirana iz Republike Srpske.

Anđelu je u redakciju Pressa RS dovela njena mama Dragana Kondić kako bi preuzela svoju nagradu.

– Hvala vam u ime cele naše porodice. Veoma smo srećni što je Anđela ponela titulu najlepšeg deteta u RS. Hvala vam još jednom od srca – rekla je mama Dragana.

press rs-andjela tejic 2Anđela se oduševila biciklom, ali i novogodišnjim paketićem koji je dobila od Pressa RS. Rekla je da već ima jedan bicikl sa pomoćnim točkićima, ali da je ovaj koji je od Pressa RS dobila veći, pa će moći da ga vozi kada još malo poraste.

Izbor za najlepše dete BiH, Srbije i Crne Gore trajao je od 19. oktobra do 1. decembra a na adresu redakcije stigao je ogroman broj prijava za učestvovanje.

Nakon izbora SMS glasovima, titulu za najlepše dete regije ponela je dvogodišnja Nađa Radulović iz Bara, a drugo mesto pripalo je dvogodišnjem Davidu Lekoviću iz Podgorice u Crnoj Gori. Treće mesto osvojio je jednogodišnji Todor Mišković iz Beograda.

Press RS

Comments are closed.