Završen kratki igrani film „Sam sa svima“

Studenti Akademije umjetnosti Banjaluka, Mladen Marijanović, Siniša Stjepanović i Nemanja Ivanović, autori su kratkog igranog filma „Sam sa svima“ koji će biti premijerno prikazan idućeg mjeseca u Banjaluci, a odmah potom i u Prijedoru.

Dvadesetominutni triler govori o Dušanu koji se zapošljava u policiji i koji, mlad, talentovan i željan dokazivanja, prihvata težak zadatak: da sazna što više podataka o novopečenom kriminalcu koji hara gradom, takozvanom Frizeru čiji identitet je nepoznat. Dušan se vješto ubacuje u Frizerovu bandu i saznaje informacije o sljedećoj akciji ovog kriminalca. Obavještava inspektora o tome i dobija zadatak da zajedno sa specijalnom policijom uhvati Frizera na djelu, ali ne odvija se sve po planu.

Uloge tumače glumci Pozorišta Prijedor Dean Batoz, Vanja Ševa i Siniša Vučičević, a specijalni gost je Zenit Đozić.

Scenario i režiju potpisuje Mladen Marijanović, fotografiju Siniša Stjepanović, montažu Nemanja Ivanović, a produkciju Akademije umjetnosti Banjaluka.

Film koji je imao budžet od 1.500 KM, podržali su Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Grad Banjaluka i brojni sponzori.

Više informacija dostupno je na sajtu www.samsasvima.com.

Comments are closed.