Audijem se zabio u stub ulične rasvjete

Foto: D. Stojnić

Vozač Audija M.Đ. (55) iz Brezičana kod Prijedora zabio se večeras oko 18 i 20 časova u stub ulične rasvjete koje se nalazi na „ostrvu“, na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad u neposrednoj blizini skretanja prema nadvožnjaku u Prijedoru, potvrdila je za Avaz.ba Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

Foto: D. Stojnić

Vozač Audija nije povrijeđen, mada je na automobilu pričinjena veća materijalna šteta. Okolonosti pod kojim je Audi udario u stub za sada su nepoznate, mada nezvanično saznajemo da je alkotestiranjem vozaču izmjereno 1,4 promila alkohola u krvi. Uviđaj o nesreći obavila je PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Nesreća se dogodila na 20. tak metara od kuće Halida Muslimovića koji kaže da je na ovom „ostrvu“ koje razdvaja magistralni put Prijedor – Novi Grad, sinoć bila još jedna nesreća.

Foto: D. Stojnić

– Sve je prilično skučeno, počev od ostrva do putokaza koji je postavljen uz samo odvajanje prema nadvožnjaku. Problem je i što se na ovoj relaciji nerijetko vozi jako brzo, ponekad i sto na sat, tako da ovdje pod hitno treba postaviti radar ili kameru – kazao je Muslimović.

Zvezdana Alendarević potvrdila je da je sinoć na ovom istom mjestu bila još saobraćajka kada je Citroen za čijom je volanom bio E.S. (41) iz Zenice udario u svijetleći putokaz.

„Prijedorputevi“ su večeras na ostrvu postavili i privremenu signalizaciju.

Autor: M.Z. – avaz.ba

Comments are closed.