I.B. u komi nakon što mu je redar nanio teške tjelesne povrede

I.B. (36) iz Kozarca kojem je teške tjelesne povrede nanio N.B. (22) iz Prijedora hospitalizovan je na Klinici za Anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci.

Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje prof. dr sc. med. Darka Golića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas dr Zorana Aleksića, pacijent I.B. (1981) primljen je sa teškom povredom glave.

– Pacijent se nalazi u stanju kome, priključen na aparate za vještačko disanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, te pacijent ostaje na daljem liječenju i praćenju u našoj ustanovi. – saopšteno je danas iz Klinike.

Slučaj se dogodio jutros oko 1 i 45 časova u ulici Ahmeta Babića u Prijedoru ispred ugostiteljskog objekata u kojem N.K. po nezvaničnim saznanjima radi kao redar. N.K. je odmah nakon nanošenja teških tjelesnih povreda I.B. uhapšen i u toku je krim obrada, nakon čega će biti poznato i više detalja o ovom slučaju.

– Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolonosti nanošenja povreda. O navedenom je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor – navedeno je danas iz PU Prijedor.

Autor: M.Z. – avaz.ba
Foto: GradPrijedor.com

Comments are closed.