Dvadesettrogodišnjak iz Prijedora imao ludu sreću u saobraćajnoj nesreći-Iz gotovo prepolovljenog i uništenog kadeta izašao samo sa ogrebotinama

Dvadesettrogodišnji Đ.Đ. iz Prijedora je imao „ludu“ sreću da nakon teške saobraćajne nesreće iz automobila izađe „samo“ sa lakim tjelesnim povredama.

Šta drugo reći osim gore pomenutog kada se pogledaju fotografije sa mjesta nesreće u kojoj je putničko vozilo opel kadet gotovo prepolovljeno.

Krećući se iz pravca Novog Grada, ovaj mladi Prijedorčanin je u subotu ujutro oko 08.00 časova sletio sa ceste nedaleko od skretanja za Gornju Dragotinju.

Nakon što je Đ.Đ., iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, kadet se naprosto zabio u zaštitnu ogradu pored magistralnog puta Prijedor-Novi Grad koja odvaja ovaj dio ceste od obližnje željezničke pruge.

Tom prilikom zaštitna ograda je gotovo prepolovila automobil po sredini, ali na mladićevu sreću bez težih posljedica.

Kako nam je rekao Prijedorčanin D.I., koji se sa svojim vozilom nedugo nakon saobraćajne nesreće našao na ovom pravcu, naprosto nije mogao da vjeruje da u autu niko nije nastradao.

„Kada sam ugledao kadet i ogradu koja viri iz njega pomislio sam na najgore. Tim veće je bilo moje iznenađenje kada sam saznao da je mladi vozač iz nesreće izašao samo sa nekoliko ogrebotina. Da sam na njegovom mjestu, 18. avgust bih od sada slavio kao drugi rođendan“, zaključio je naš sagovornik.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici SJB Prijedor.

Comments are closed.