Dvije godine od nestanka Prijedorčanke Dijane Zelić-Potraga za službenicom nije obustavljena

Prije dvije godine prijavljen je nestanak Dijane Zelić (49), bankarske službenice iz Prijedora, za čiju se sudbinu od 1. novembra 2010. godine do danas ništa ne zna.

Nema tijela
Izvor blizak istrazi kaže da nisu odustali od potrage za Dijanom.
-Za njom do sada najduže tragamo. Za njen nestanak zna i policija iz susjednih država. Provjeravali smo i navode da je viđena u Crnoj Gori no ispostavilo se da nisu tačni. Pretpostavke su da je počinila samoubistvo, no dok ne nađemo tijelo, one ne mogu biti potvrđene – rekao je ovaj izvor.

Dijanina majka Blaženka Đumić, kojoj se od nestanka kćerke vidno pogoršalo zdravstveno stanje, ipak se plaši onog najgoreg.

-Svi dani od njenog nestanka su puni strepnje, bola, iščekivanja. Neću se smiriti dok ne saznam šta je s mojim djetetom. Kao da je u zemlju propala. Ima malo nade, a bojim se da je ono najgore. Bolje je da umrem a da to ne čujem –rekla je i juče uplakana Blaženka kojoj nije jasno da njenu Dijanu, koja je stan napustila oko 15 sati, bez ličnih dokumenata, novca i mobilnog telefona, tada niko nije vidio.

Novčani problemi
Pozadina misterioznog nestanka bankarske službenice iz Prijedora bili su novčani problemi i dugovi teški na desetine hiljada maraka koje je Dijana vraćala umjesto starijeg sina Dejana koji je navodno zbog toga prije četiri godine pobjegao u Crnu Goru.

Blaženka Đumić ne poriče da s Dejanom povremeno kontaktira sa skrivenog broja, a da od nestanka kćerke brigu vodi o njenom mlađem sada već osamnaestogodišnjem sinu Slobodanu.
Dnevni avaz

Comments are closed.