Dvojica muškaraca nožem izbola 44-godišnjaka u Golfu

Policija PU Prijedor juče je uhapsila V.V. (33) i D.R. (33), obojica iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela teška tjelesna povreda u sticaju s krivičnim djelom zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

– Tokom krim-obrade je utvrđeno da su osumnjičeni D.R. i V.V. istog dana u Prijedoru u putničkom automobilu, tokom vožnje, upotrebom oštrog predmeta, noža, jednom 44-godišnjem licu nanijeli više povreda po tijelu nakon čega se ovaj obratio u Opštu bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć – potvrđeno je iz PU Prijedor.

Kako saznajemo, povrijeđeni je M.S. iz Prijedora. Zadobio je povrede i ubodne rane u predjelu leđa, lijeve ruke i donjih ekstremiteta. Van životne je opasnosti i zadržan do daljnjeg na liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Sva trojica su, prema nezvaničnim saznanjima, odranije poznata policiji.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru. Iz policije nije saopšteno više detalja o motivu sukoba, osim da se preduzimanju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela.

Autor: M.Z. – avaz.ba

Comments are closed.