Eksplozija ispred dva ugostiteljska objekta u parku kod Gimnazije-Geler uletio u stan iznad kafića

eksplozija u parku kod gimnazije 1Ispred dva ugostiteljska objekta koji se nalaze u parku preko puta prijedorske Gimnazije Sveti Sava, noćas je bačena nepoznata eksplozivna naprava.

Eksplozija se dogodila rano jutros oko 5 časova, nije bilo povrijeđenih a na kafićima i stanu koji se nalazi iznad pričinjena je materijalna šteta koja se procjenjuje na oko 2.000 KM.

Kako nam je potvrdio mladi Prijedorčanin Vedran K. koji živi u stanu iznad kafića, oko 5 časova ga je probudila eksplozija za koju je u prvi trenutak pomislio da se radi o petardi.

eksplozija u parku kod gimnazije 2-Kada sam ustao da pogledam o čemu se radi, vidio sam komade stakla u sobi koje je napravio geler uletivši kroz prozor u prostoriju u kojoj spavam i shvatio sam da je vjerovatno u parku bačena bomba ili nešto slično. To su potvrdile i čistačice kafića koje su i zvale policiju. Nisam se osjećao nimalo prijatno jer sam do 4 časa ujutro sjedio za radnim stolom pored prozora i izrađivao malu drvenu kuću, čme se bavim u slobodno vrijeme – kaže Vedran.

On je potvrdio da je ubrzo stigla i prijedorska policija koja je uzela izjave i napravila uviđaj na licu mjesta.

Comments are closed.