Žena ispala iz pasata

Borka Cunjak (54), mještanka sela Krivaja kod Prijedora, zadobila je teške tjelesne povrede opasne po život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju po podne na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka u mjestu Kamičani. Lakše su povrijeđeni njen suprug Dragomir Cunjak i kćerka Dražana Radanović (37), koja je upravljala automobilom marke pasat, austrijskih registarskih oznaka. Prema saznanjima iz prijedorske saobraćajne policije, do nezgode je došlo u trenutku kada je Radanovićeva pokušala da pretekne automobil ispred nje i to u trenutku kada se i taj vozač takođe odlučio na preticanje.

U izvještaju policije navodi se da je Dražana Radanović izgubila kontrolu nad vozilom te da je udarila u bankinu pored ceste. Od siline udara pasat koga je vozila zarotirao se na putu i prešao na drugu stranu magistralne ceste, gdje je udario i u drugu bankinu pored puta.

U tom trenutku iz potpuno uništenog vozila ispala je Borka Cunjak, koja je prebačena u prijedorsku bolnicu.

Prema informacijama iz bolnice, ona je zadobila povrede glave, vrata i grudnog koša. Prijedorski hirurg doktor Marko Beronja kazao je da će zbog ozbiljnosti povreda Borka Cunjak biti do daljeg zadržana na liječenju i promatranju u prijedorskoj bolnici.

Kako saznajemo iz prijedorske saobraćajne policije, u toku je potraga za nepoznatim vozačem koji je vozio automobil nepoznate marke, a koji se takođe odlučio na preticanje.

Izvor: Nezavisne novine

Comments are closed.