Još jedna saobraćajka u centru Prijedora kod glavne pošte: Auto gotovo završio u bašti kafića – FOTO

U prvih 9 mjeseci ove godine na području Prijedora dogodilo se 386 saobraćajnih nesreća što je za 13 odsto manje nego u istom periodu 2011. godine. Međutim, statistike pokazuju da je u tom periodu poginulo čak 13 lica što je za 4 osobe više nego u istom periodu lani.

Svi ovi gore pomenuti podaci izgleda nisu dovoljni našim vozačima da sa mnogo više pažnje učestvuju u saobraćaju, pa se u samom centru Prijedora večeras dogodila još jedna saobraćajna nesreća.

Na raskrsnici ispred glavne pošte došlo je do sudara putničkih automobila „škoda fabia“ i „golf“.

Prema nezvaničnim informacijama „škoda“ se kretala iz pravca prijedorskog Suda i Policije dok je „golf“ išao od „podvožnjaka“ i skretao je prema Gradskoj tržnici a do sudara je došlo „nasred“ raskrsnice.

Kako nam je rekao jedan od očevidaca, nakon sudara sa „golfom“, „škoda“ se „odbila“ prema ljetnim baštama kafića koji se nalaze u blizini i na svom putu je udarila jednu ženu i njeno maloljetno dijete zaustavivši se na trotoaru. Naš sugrađanin koji je želio da ostane anoniman, potvrdio nam je da se nekoliko trenutaka kasnije na licu mjesta pojavio i suprug žene koja je udarena. On je prema riječima našeg sagovornika ženu i dijete ubacio u auto i potom se udaljio, vjerovatno u pravcu hitne pomoći ili bolnice.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici SJB Prijedor.

Comments are closed.