Krao kutije s novčanim prilozima za liječenje Marka Drinića

policija-RS-122

Lice G.M. /30/ iz Prijedora osumnjiečno je za krađu dobrovoljnih novčanih priloga namijenjenih za liječenje oboljelog Marka Drinića iz Prijedora.

Iz Centra Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor danas je saopšteno da je G.M. početkom ovog mjeseca iz prodavnica „Konzum“ u Ulici Muharema Suljanovića i u Kozarskoj ulici ukrao kartonske kutije sa oko 500 KM odnosno sa oko 150 KM za prikupljanje pomoći za liječenje oboljelog M.D.

Isto lice se sumnjiči za krađu počininjenu prošlog mjeseca u tržnom centru „Konzum“ u Prijedoru gdje je iz staklene vitrine ukrao tri laptopa ukupne vrijednosti oko 3.500 KM od kojih su dva nađena kod osumnjičenog i vraćena vlasniku.

Lice R.M. /43/ se sumnjiči da je ovog i prošlog mjeseca počinio dvije krađe koristeći nepažnju radnika dvaju ugostiteljskih objekta i iz ladica gdje su držali novac otuđio ukupno 210 KM.

Lice Z.J. /61/ iz Prijedora iskoristilo je odsustvo vlasnika kuće i iz dvorišta otuđilo štene srednjeazijskog ovčara. Policija je kod osumnjičenog pronašla i oduzela ukradeno štene i vratila ga vlasniku.

Tridesetogodišnja Š.S. iz Doboja osumnjičena je da je lažnim obećanjima da će izliječiti oštećenog B.S. od njega uzela oko 2.800 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv G.M., R.M. i Z.J. o počinjenim krivičnim djelima krađe i protiv Š.S. o počinjenoj prevari.

Autor: SRNA

Comments are closed.