Licima nanijeli tjelesne povrede

Policijskoj upravi Prijedor, dana 23.12.2017. godine oko 04:10 časova, prijavljeno je da su u ulici Kozarska, ispred jednog objekta, dva lica fizički napadnuta od strane četiri nepoznata lica, a koja su se nakon toga udaljila sa mjesta događaja.

Preduzimajući operativne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti navedene prijave, te utvrđivanju identiteta lica koja su učestvovala u tuči, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, lišili su slobode lica inicijala N.G. (1999) iz Kamičana, E.G. (1991) iz Kamičana, A.D. (1996) iz Kozaruše i E.J. (1986), državljanin Švedske, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela „Teška tjelesna povreda“, „Tjelesna povreda“ i „Učestvovanje u tuči“ na štetu lica S.D. (1998) iz Prijedora i S.K. (1998) iz Trnopolja.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice E.J. fizički napalo lice S.D., na način da je oštećenom zadao nekoliko udaraca u predjelu glave, kom prilikom je lice S.D. zadobilo teške tjelesne povrede, dok su osumnjičena lica N.G., E.G., A.D. i E.J., neposredno nagon toga, fizički napala lice S.K. te mu zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, od kojih je isti zadobio tjelesne povrede.

Zbog zadobijenih povreda licima S.D. i S.K. ukazana medicinska pomoć u JZU „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva, na licu mjesta izvršen je uviđaj, dok su osumnjičena lica nakon završene kriminalističke obrade otpuštena iz službenih prostorija.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica N.G., E.G., A.D. i E.J., biće dostavljen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela „Teška tjelesna povreda“, „Tjelesna povreda“ i „Učestvovanje u tuči“.

Izvor: MUP RS

Comments are closed.