Majku i kćerku napao razbojnik

Prijedorska policija traga za razbojnikom koji je prekjuče pijan i maskiran upao u kuću u kojoj su bile majka i kćerka Milica i Vesna Tatić u Prijedoru.

Kako saznajemo u policiji, ove mještanke prijedorskog naselja Urije su oko 17 sati začule kucanje na vratima njihove kuće u Ulici Franje Kluza, te su otvorile misleći da su im u posjetu došle komšije ili rođaci.

Navodno je razbojnik fizički nasrnuo na Milicu tražeći joj novac, a potom je sa sprata porodične kuće sišla kćerka koju je razbojnik takođe napao.

Prema riječima dežurnog tužioca Mirjane Miodragović-Basrak, majka je u tom trenutku pokušala da zaštiti kćerku.

„Ona je u svojoj izjavi navela da se iskreno uplašila da razbojnik ne naudi njenoj kćerki, te mu je predala 200 maraka. Međutim, on je tražio još novca od majke i kćerke koje u kući žive same. U jednom trenutku je pokušao da fizički savlada kćerku koja je očito bila u šoku od cijelog događaja. Ona ga je potom odgurnula od sebe, te se on sapleo i pao. Taj trenutak njegove nepažnje iskoristila je majka, koja je uspjela da istrči u dvorište i u pomoć pozove komšije“, kazala je Miodragović-Basrakova.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je potom istrčao iz kuće i u jurnjavi bacio novčanice od 200 maraka. Navodno je u naguravanju sa majkom i kćerkom u njihovoj kući razbojnik ispustio lični sat i kišobran.

Nezavisne novine

Comments are closed.